Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda ancak ve albenili bir görünüm sunar.

Parafin duvarlarla evet da sarı yahut altın gibi diğer münhal renklerle kontrast oluşturmadığı ciğerin odanın henüz makro görünmesini sağlamlayacaktır. şayet çok yalabık olmayan kıpkızıl renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi tekvin etmek bâtınin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Hol, koridor ve antrete kullanılan ve lüp öbür odalarıyla bağlanakyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana haysiyet katar.

Belirgin gri duvar boyalı aşiyan dekorasyonu yetiştirmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarısını yeğleme edebilirsiniz.

Ocak dekorasyonu gestaltlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda kolayca kullanılabilen bir tondur.

İnternetin kendimi en huzur tabir ettiğim vasat olduğunu fark ederek, bildirişim tasarımı kayranında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi'nden izinli oldum.

Antrasit renk aksesuarlar sair renklerle kolayca kombin edilebilir bu da aşiyan sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini sarf etmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Koyu antrasit sarih antrasite göre henüz esnek konstrüksiyondadır hem sel renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok akort yakalayan renklerden biri yeşildir.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına esassağlığı, mecruhlarımıza ivedili şifalar dileriz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle parlayan zeminler ve kaplamalar ile yanında nispeten sükselı bir uyuma sahiptir. ışıl beyaz güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve şatır hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çıkan parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Nesil dekorunda griye yakışan renkler beyninde şüphesiz asaletin rengi olan yağız da var. Gri siyah ocak dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kabil renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Özel tasarımı yardımıyla tek oba ile kolay 4 sprey boya kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu sefer imkanı sağlar.

Antrasit goldfix renk hak yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları antrasit gri dekorasyon bu rengi en aşkın destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page